Less is echt wel more

Ik, Dani, ben denk een paar jaar geleden gestopt met het vragen van cadeaus voor verjaardagen of feestdagen. Door veel te lezen over mimalisme ben ik me bewuster geworden van veel dingen. Ben ik een optelsom van bezittingen? Of zijn het de herinneringen die tellen? Wil ik telkens een upgrade van de luxeartikelen die ik bezit of doet mijn wasmachine uit het jaar nul het nog steeds prima? Welke spullen in mijn huis heb ik door toeval en welke van ze heb ik echt uitgekozen op ontwerp en leefplezier?

Waar het bij mij dan ook om gaat is een goede kwaliteit van leven te hebben en een mindful leven te leiden. In het kader hiervan wil ik bv. ook enkel dingen in huis die een praktische funtie hebben of dingen die ik echt retemooi vind. Geen schaduw meubelstukken waar ik achteloos in huis aan voorbij loop, geen prullaria of lades vol met spullen waar ik het bestaan al lang ben van vergeten.

En zo weeg ik alles af in mijn hoofd en hart; bij de aankoop van nieuwe kleding, bij het aangaan van nieuwe werkopdrachten, bij het afspreken met vrienden. Ik wil mijn hoofd en hart vullen met mooie herinneringen en bijzondere ervaringen van de mensen om mij heen. Vraag mij niet wat ik wil hebben voor kerst, maar deel met mij jouw favoriete lunchadres of jouw favoriete smaak koffiebonen. Laten we samen genieten van een concert of cabaretvoorstelling of een dagtrip naar jouw favoriete stad.

Ik wil je dan ook vanuit Zenang attenderen op het geven van een unieke ervaring. Zelf heb je al ondervonden wat voor gevoel Yoga je geeft en hoe het je leven kan veranderen. Dit wil je toch delen met je omgeving? Met de 12,50 euro cadeaubon (waarde 15 euro) van Zenang Yoga heb je het meest originele cadeau in handen ever en geef je je loved ones een ervaring die ze lang bij zal blijven.

The more we share, the more we have.
13 views0 comments

Recent Posts

See All