Mijn leven sinds Zenang Yoga

Wat een avontuur… Slechts 1 maand na het openen van de yoga school Zenang Yoga in Zoetermeer in augustus, zit ik nu sinds begin september 2018 op het heerlijke eiland Bali.

Mijn prepensioen op Bali stond al een lange tijd vast en de Yoga school kwam dan eigenlijk als een spontane verassing. Maar wel een hele leuke verassing! Pritha en onze school Zenang Yoga hebben mij echt geinspireerd om mijn yoga practice te verdiepen. De planning voor Bali was eigenlijk: een hele hoop surfen en relaxen.


Dit is nu veranderd naar; het volgen van een 200 hrs Yoga Teacher Training, werken voor Zenang Yoga, surfen en relaxen. De opleiding is mid oktober afgerond en ik kan met trots zeggen dat ik nu in het bezit ben van een certificaat tot Yoga Teacher.

Ik ben heel trots, omdat Yoga niet altijd mijn passie is geweest (lees meer in de bio). Maar ik nu kan echt zeggen: I LOVE YOGA.

Ik hou ervan, omdat het volgen van de Yoga teacher training ervoor gezorgd heeft dat ik uit mijn comfort zone ben gestapt.

ik hou ervan, omdat ik voel dat mijn lichaam zoveel malen krachtiger en sterker is geworden.

Ik hou ervan, omdat mijn surftechniek door yoga enorm is verbeterd.

Ik hou ervan, want Yoga is zo volledig qua uitdaging; fysiek, maar vooral mentaal.

Ik hou ervan, omdat het beoefenen van Yoga mij in een meditatieve flow brengt.

En als ik volgend jaar januari terug ben bij Zenang Yoga, wil ik JOU er ook van overtuigen ;)

Dani Traanman

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Visit Address:
Eerste Stationsstraat 185
2712HG, Zoetermeer

KVK: 72238585
BTW: 859041967

NL38 INGB 0008 5079 82

Tel: +31 6 41123093 (In Dutch)
Tel: +31 6 18215928 (In English)
zenangyoga(at)gmail.com

  • @zenangyoga
  • @zenangyoga

© 2021 ZENANG YOGA & MORE. WEBSITE DESIGNED BY PRITHA MAHESWARI.